Előrejelzés 2018. júliusára

Július 22-ig a Nap a Rákjegyében jár, aztán átlép az Oroszlánba.

A Rák időszakban érzelmeinké a főszerep. A szokottnál érzékenyebbek, sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbak vagyunk, gyakran változik a hangulatunk, könnyebben válunk szeszélyessé, érzelmileg kiszolgáltatottá. Most különösen fontos, hogy tartozzunk valakihez, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy családunkkal, szeretteinkkel legyünk. Ez a nagy családi találkozók, közös főzések, beszélgetések, nyaralások legjobb időszaka, de alkalmas a hónap otthonunk csinosítására, gyökereink, múltunk felidézésére, megértésére is. 

A Nap Oroszlánba lépésével tovább kell lépnünk, eljött az idő, hogy mi váljunk életünk főszereplőjévé.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.  

Előrejelzés 2018 júniusára

Június 21-ig a Nap az Ikrek jegyében jár, aztán átlép a Rákba.

Az Ikrek időszakban szellemi impulzusokra vágyunk, ha tehetjük, keljünk útra, megismerni a világot. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kiépítésére alkalmas az időszak.

A Rák energiák érzelmileg segítenek feltöltekezni. Az időszak a családi együttlétek, szeretetteljes együttlétek, a pihenés ideje,

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

Előrejelzés 2018. májusára

Készülj a változásra! Május 15-én az Uránusz átlép a Kosból a Bika jegyébe és nyolc éven át alakítja majd életed bika-területét. Már most érdemes meghoznod azokat a döntéseket, amelyek a megújulásodat, az "új életedet" szolgálják.

Május 21-ig a Nap a Bika jegyében jár, aztán átlép az Ikrekbe.

A Bika időszakkal olyan dolgokkal érdemes foglalkoznunk, amelyek szebbé, gazdagabbá és élvezetesebbé teszik az életünket. Konkrét, a gyakorlatban kivitelezhető megoldásokat kell keresnünk, de nem elég a lelkesedés, kitartóan dolgoznunk kell azért, hogy célunkat meg tudjuk valósítani.

A Nap Ikrekbe lépésekor ideje útra kelnünk, megismerni a világot. Az anyagi világ meghódítása után szellemi impulzusokra vágyunk. Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kiépítésére alkalmas az időszak.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.