Előrejelzés 2017. novemberére

November 22-ig a Skorpió, azt követően a Nyilas jegyében jár a Nap.

A Skorpióban járó Nap nyíltan vállalja véleményét és nem fél a következményektől sem. A titokra, a valódi okokra kíváncsi, ezért könyörtelenül megmutatja, mi gátol minket a fejlődésben. Semmilyen kompromisszumra nem képes, felszínre hozza elfojtott érzéseinket, szívósan, szenvedélyesen, kitartóan keresi az igazságot. Ebben az időszakban életünk „mélyrétegeire” látunk rá, megismerjük elfojtott, meg nem élt vágyainkat, valódi énünket. Intenzív, szélsőséges hangulatváltozásokkal teli hetekre számítsunk, amikor szenvedélyes, érzéki vagy épp sötét, magányos időszakok váltják egymást.

A Nyilas időszakban már nem csak belső utazásra vágyunk. Ki akarunk menni a világba. Nagyszabású terveink vannak, távoli célok foglalkoztatnak. Képtelenek vagyunk kicsiben gondolkodni, „nagy” dolgokra vágyunk, s hiszünk abban, hogy el is érjük azokat. A megvalósításban segít a lelkesedésünk, de érdemes figyelni arra, hogy a lángolás kitartson a megvalósításig.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2017 októberére

A Nap október 23-ig jár a Mérleg jegyében, majd belép a Skorpióba.

A Mérleg hava kapcsolatainkra irányítja a figyelmet. A most következő időszakban könnyebben kötünk barátságokat, jobban vágyunk a társaságra, szerelemre. Nehezebben viseljük a konfliktusokat, jóval nagyobb a kompromisszumkészségünk, békésebbek, toleránsabbak vagyunk, könnyebben találjuk meg a közös hangot másokkal. Jó az időszak alkotásra, művészeti tevékenységekre, de stratégiai kérdések és konfliktusos helyzetek rendezésére is. A Nap Skorpióba lépésével  lelkünk legmélyebb titkai, érzései kerülnek felszínre.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2017 szeptemberére

A Nap szeptember 22-ig jár az Szűz jegyében, majd belép a Mérlegbe.

A Szűz hava a dolgos hétköznapoké. Ideje rendet tenni az életünkben. Tisztázni céljainkat, megszabadulni fölösleges dolgainktól, félelmeinktől és minden erőnkkel a teendőinkre koncentrálni. Most kevésbé tudnak "elvinni" az érzelmeink, praktikusabbak, gyakorlatiasabbak, józanabbak és főleg szorgalmasabbak vagyunk, vagy legalábbis erre kell törekednünk. Az életünk többnyire a hétköznapok szintjén zajlik, érdemes megtanulni jól érezni magunkat bennük. A Nap Mérlegbe lépésével már érdemes kapcsolatainkra irányítani a figyelmet.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.