Előrejelzés 2021 januárjára

19-ig a Nap a Bak jegyében jár, aztán átlép a Vízöntőbe.

A Bak időszak energiái céltudatosak, törekvőek, mindent megteszünk, hogy elérjük, amit szeretnénk. Érzelmileg viszont visszafogottabbak vagyunk, nehezebben nyílunk meg, a sok munka akár magányossá is tehet. Próbáljuk megtalálni az egyensúlyt a kötelezettségeink és az érzelmi, családi életünk között!

A Vízöntő időszakban többnyire nehezebben viseljük a kötöttségeket, szívesebben döntünk/döntenénk szabadon, függetlenül a sorsunkról. Fontosabbak a barátok, a közösségek, s szociálisan is érzékenyebbek vagyunk. Baráti beszélgetésekre, tanulásra, szociális tevékenységekre, új projektek elindítására alkalmas az időszak.

A helyzetet azonban alaposan átszínezi a Vízöntőben járó Jupiter és Szaturnusz, gyakran érezhetjük úgy, hogy korlátozottak a lehetőségeink. Próbáljuk óvatosan feszegetni a határokat, és sose feledjük, hogy a szabadság és a felelősség kéz a kézben jár!

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2020 decemberére

21-ig a Nap a Nyilas jegyében jár, aztán átlép a Bakba.

A Nyilas időszakban a Ki vagyok? Honnan jövök? Hová tartok? Mi a dolgom a világban? kérdésekre keressük a választ, a megtalálásához élményekre és tapasztalatokra (utazásra, szellemi kalandokra) van szükség. Az „isteni terv” megértéséhez elkerülhetetlen, hogy higgyünk magunkban, Istenben, az Univerzumban, ki-ki hite szerint.

A most következő időszak különösen fontos a Nyilas érdekeltségűeknek (Nap, Hold vagy aszcendens a Nyilasban) vagy egyéni horoszkópunkban a Nyilas által uralt területen.

A 21-én kezdődő bak időszakban főleg a kitűzött cél látjuk magunk előtt, s mindent megteszünk, hogy elérjük, amit szeretnénk.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod. 

Előrejelzés 2020 novemberére

A Skorpióban járó Nap nyíltan vállalja véleményét és nem fél a következményektől sem. A titokra, a valódi okokra kíváncsi, ezért könyörtelenül megmutatja, mi gátol minket a fejlődésben. Semmilyen kompromisszumra nem képes, felszínre hozza elfojtott érzéseinket, szívósan, szenvedélyesen, kitartóan keresi az igazságot. Ebben az időszakban életünk „mélyrétegeire” látunk rá, megismerjük elfojtott, meg nem élt vágyainkat, valódi énünket. Intenzív, szélsőséges hangulatváltozásokkal teli hetekre számítsunk, amikor szenvedélyes, érzéki vagy épp sötét, magányos időszakok váltják egymást. Ez az öngyógyítás lehetőségének időszaka is, ajánlatos sokat meditálni, mély beszélgetéseket folytatni, „terápiázni”.

A Nyilas időszakban már nem csak belső utazásra vágyunk. Ki akarunk menni a világba, más kérdés, hogy erre még várnunk kell egy kicsit. Mindenesetre a terveink nagyszabásúak, távoli célok foglalkoztatnak. Képtelenek vagyunk kicsiben gondolkodni, „nagy” dolgokra vágyunk, s hiszünk abban, hogy el is érjük azokat. A megvalósításban segít a lelkesedésünk, de érdemes figyelni arra, hogy a lángolás kitartson a megvalósításig.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.