Előrejelzés 2019. májusára

Május 21-ig a Nap a Bika jegyében jár, aztán átlép az Ikrekbe.
A Bika időszakban foglalkozzunk olyan dolgokkal, amelyek szebbé, gazdagabbá és élvezetesebbé teszik az életünket. Problémáinkra, élethelyzeteinkre konkrét, a gyakorlatban kivitelezhető megoldásokat kell keresnünk, de nem elég a lelkesedés, kitartóan dolgoznunk kell azért, hogy célunkat meg tudjuk valósítani.
A Nap Ikrekbe lépésekor keljünk útra, ismerjük meg a világot. Az anyagi világ meghódítása után keressünk szellemi impulzusokat! Tanulásra, utazásra, kapcsolatok kiépítésére alkalmas az időszak.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2019. áprilisára

Április 20-ig a Nap a Kos jegyében jár, aztán átlép a Bikába.

A Kos időszak a megújulás ideje. Önmegvalósítási törekvéseink életünk számos területén indíthatnak el változást. Minden energiánkkal azon legyünk, hogy kitűzött céljainkat megvalósítsuk! Vívjuk meg csatáinkat, s ha veszítünk is néha, álljunk talpra - újra és újra!

A Nap Bikába lépésével már inkább szebbé, gazdagabbá és élvezetesebbé szeretnénk tenni az életünket. Céljaink eléréséhez konkrét, a gyakorlatban kivitelezhető megoldásokat kell keresnünk, ám nem elég a lelkesedés, kitartóan dolgoznunk kell azért, hogy célunkat meg tudjuk valósítani.

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.

Előrejelzés 2019. márciusára

Március 20-ig a Nap a Halak jegyében jár, aztán átlép a Kosba.

A Halak időszakban érzelmeinké a főszerep. Érdemes egy kicsit elcsendesedni, befelé fordulni, mérleget vonni, jobban figyelni (meg)érzéseinkre, gyakorolni az elfogadást, együttérzést, a feltétel nélküliséget.

A Nap Kosba lépésével indul az asztrológiai év, ezzel eljött a külső-belső megújulás ideje! Minden esélyünk megvan rá, hogy szeretettel a szívünkben, lelkesen, kiapadhatatlan erőforrásokkal kezdjünk új feladatainkhoz. Minden energiánkkal azon legyünk, hogy kitűzött céljainkat megvalósíthassuk! Vívjuk meg csatáinkat, s ha veszítünk is néha, álljunk talpra - újra és újra!

Amennyiben ismered pontos születési idődet, érdemes az aszcendensedre vonatkozó részt (is) elolvasnod.