Fedezd fel, ki vagy...és ki lehetsz!

Az asztrológia sok ezer éves tapasztalati tudomány. Segít elvezetni önmagadhoz, segít megérteni és megtalálni a választ, mi miért történik az életedben.

Az aszcendens szerepe a horoszkópban

A pontos horoszkóp felállításához a születés dátuma, órája és perce, valamint a születés helyének ismerete is elengedhetetlenül fontos.

tovább...

Asztrológiai családfa

Érdemes megismerni családtagjaink horoszkópját, főleg az ismétlődő minták szolgálhatnak sok tanulsággal saját életünkre.

Vezess holdnaptárt!

A bolygók közül a Hold a leggyorsabb, ő felelős aktuális hangulatunkért. Érdemes megfigyelni, mikor milyen "hangulatba hoz", így fel tudsz készülni rá a későbbiekben.

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.


Captcha Image Reload image challenge


astro01

Miben számíthatsz rám?

Biztos veled is előfordult már, hogy frappáns tanácsot tudtál adni egy barátodnak, közben a magad problémájával sehogy sem boldogultál. Ez teljesen természetes, a saját helyzetére mindenki jóval nehezebben lát rá, hiszen érzelmileg érintettek vagyunk benne. Egy kívülálló sokkal reálisabb, különösen, ha van egy rendszer a kezében, ami segít megérteni az összefüggéseket. Az asztrológia segítségével megtalálhatod a választ a miértjeidre, feltérképezheted feladataidat, megismerheted a megoldásukra szolgáló eszközöket és megértheted a veled történt vagy visszatérő események, helyzetek okát. Megtudhatod, mik a nehézségeid, buktatóid és mik az erősségeid. Természetesen az eredményhez, sikerhez Te is kellesz. Hogy a lehetőségeiddel mennyire élsz, az csak rajtad múlik. De ha kezedbe tudod venni életed irányítását, már nyert ügyed van.

Szeretettel várlak, ha

  • kíváncsi vagy arra, mi a feladatod, ha úgy tetszik, karmád
  • tudni szeretnéd, hogy "működsz" - azaz mik a mozgatórugóid, mit várhatsz el magadtól (és mit nem érdemes)
  • elakadtál és szükséged van egy kis útmutatásra egy-egy helyzet megoldásához
  • nem látod tisztán (pár)kapcsolatodban betöltött szerepedet, szeretnél megoldást találni konkrét konfliktusokra, problémákra
  • bármilyen kérdés felmerül benned és úgy érzed, segíteni tudok a megválaszolásában.

Tudd meg, fedezd fel, ki vagy... és ki lehetsz!

astro02

Mi kell a személyes elemzéshez

Mi kell ahhoz, hogy el tudjam készíteni a személyes horoszkópod és sikeres legyen a konzultációnk? - Pontos születési idő és hely (év, hó, nap, óra, perc). Ha nem tudod, érdemes megkérdezni a kórházat, ahol születtél. Legalább két óra intervallumban kell tudnom a születési idődet ahhoz, hogy pontosítani tudjam a horoszkópod - ehhez fontos életrajzi adatokra van szükség. Ezért kérlek, töltsd ki az itt található adatlapot.

Az első alkalommal szóban (telefon, skype) vagy írásban (email) elmondhatod élethelyzetedet, kérdéseidet. Az adatlap kitöltése és a konzultáció alapján pontosítom a horoszkópod. A személyes találkozáson már a konkrét kérdésekről beszélgetünk.

 

partnerek

horoszkop havilap 600 

Freeart logo 600