Asztrológiai kalauz a sikerhez

sikerhoroszkop

sikerhoroszkop

A sikerhez sok minden kell. Jó adag szerencse, intelligencia, kreativitás, kitartás, és nem utolsósorban óriási akaraterő. Van akinek ebből, van, akinek abból jutott több, nézzük, ki mivel sáfárkodhat, ha el akarja érni céljait.

 

KOS

kosUralkodó bolygója, a Mars, az akaratbolygó - így igazán könnyű! Kellő harci szellemmel van megáldva, hogy elérjen bármit, amit kitűzött magának. Főleg a kezdeti lelkesedésére építhet, ezért érdemes az elején beleadni mindent, vagy kisebb részekre osztani a feladatokat. A siker útjába a türelmetlensége állhat - óvakodjon a gyors döntésektől, mindig aludjon egyet a fontos lépések előtt! S ne feledje, küzdeni tudását nem csak saját "hasznára" kapta, másokért is dolga harcolnia.

BIKA

bikaAz Ön sikerének a titka a kitartása, szorgalma és remek gyakorlati érzéke. Előbb persze el kell jutnia oda, hogy egyáltalán hozzákezdjen a feladatához. Jelszava ugyanis: csak semmi kapkodás! Egy kis anyagi ösztönzés sokat lendíthet a lelkesedésén, makacssága és az ismeretlentől való idegenkedése viszont komoly akadályokat jelenthet. Ha igazán el akar érni valamit, csak összpontosítania kell céljára és elővenni titkos energiatartalékait! Hosszú távon biztos nyerő lesz!

IKREK

ikrekSokoldalú és színes egyénisége már maga fél siker. Főleg kíváncsisága vezényli, egyszerűen minden és mindenki érdekli. Legalábbis egy ideig - a kitartásával ugyanis már lehetnek gondok. Ereje főleg kommunikációs képességében van - bárkivel megtalálja a hangot, komoly meggyőző erővel rendelkezik. Ha azonban hosszú távú sikerre vágyik, figyelnie kell arra, hogy ne forgácsolja szét túlságosan energiáját, meg kell tanulnia egyszerre csak egy dologra összpontosítani.

RÁK

rakVilága a lelki élet és a fantázia birodalma. Beleérző képessége és színes fantáziája egészen rendkívüli. Minden lágysága ellenére pontosan tudja, mit akar, és sok esetben azt is, hogy másoknak mi kell. A kivitelezés azonban már nem az erőssége, főleg akkor tudja kihozni magából a maximumot, ha sarokba szorítva érzi magát. Akkor viszont hihetetlen teljesítményekre képes. Előlegezze meg magának a sikert, képzelje el, milyen jó érzés a célszalagnál állni, ez elég inspirációt nyújt majd az odavezető úton.

OROSZLÁN

oroszlanÖnben nagyon erős az érvényesülési vágy, így szinte kizárt, hogy ne érné el, amit akar. Különben is, ki tudna egy Oroszlánnak ellenállni? Magabiztos kisugárzása tiszteletet parancsol, de céljai elérésében jól tudja használni remek szervezőkészségét, kreativitását és vállalkozó kedvét is. Imád és tud kockáztatni, elve: "aki mer az nyer", így gyakorlatilag rákényszeríti magát, hogy megküzdjön céljáért. Talán egyedül hiúsága viheti tévútra, óvakodjon a hízelkedőktől.

SZŰZ

szuzLegfőbb ereje gyakorlati érzékében van, bármit tesz, annak célja van, pontosan tudja, hogy miből mit fog profitálni- Mindamellett végtelenül megbízható, szorgalmas, maximalista és precíz. Mindig a tökéletesre akar törekedni, a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Ezek mind segítségére vannak a sikerhez vezető úton, különösen, hogy emellett hihetetlen éles logikával és remek intellektuális képességekkel is bír. Egyedül az önbizalmát kell fejlesztenie.

MÉRLEG

merlegÖn remek diplomata, ezt a képességét magánéletében éppúgy tudja hasznosítani, mint céljai elérésében. Harcolni viszont nem szeret, Önnél jobban senki nem tudja, hogy nincs egyetlen igazság. Épp ez sikerének titka, remek érzéke van hozzá, hogy hidat építsen két fél vagy álláspont közé, s használja remek kapcsolatteremtő- és beleérző képességét. Dönteni viszont nemigen tud, s nehezére esik képviselni saját álláspontját is. Ahhoz, hogy hosszútávon érjen el sikereket, ezeket is meg kell tanulnia.

SKORPIÓ

skorpioÖn nagyon karizmatikus egyéniség, óriási hatással tud lenni másokra. Ez már fél siker, de erős akarata, kitartása és hatalmas lelkiereje csak tovább növeli esélyeit. Óriási energiákat képes mozgósítani, ha valamit el akar érni, sem magát, sem környezetét nem kíméli a cél érdekében. Szenvedélyes hozzáállása nagy előny, aminek akkor is hasznát  veszi, ha valami nem a tervei szerint alakul. Ön a legnagyobb újrakezdő, bármilyen helyzetből képes talpra állni, s a nulláról újraindulni.

NYILAS

nyilasTele van energiával, így minden feladatához hatalmas lelkesedéssel kezd. Önbizalma, magába vetett hite és optimizmusa nem is feltételezi, hogy valami ne sikerüljön. Az azért előfordulhat, hogy túlértékeli képességeit, lehetőségeit, s ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte, veszíthet lelkesedéséből - ám jó, ha tudja, a tartós sikerhez folyamatos aktivitásra van szükség. Tudásvágya óriási teljesítményeket tesz lehetővé, érdemes folyamatosan fejlesztenie magát és arra törekedni, hogy mindig a legtöbbet hozza ki magából.

BAK

bakÖn roppant komoly, határozott és céltudatos, ezekkel a tulajdonságokkal már eleve sikerre van ítélve. Kitartása és állhatatossága tovább növeli esélyeit, minél nagyobb a kihívás, annál jobban izgatja a feladat! Nagyon megbízható, komoly felelősségérzettel rendelkezik, ha egyszer valamit megígért, bizton lehet Önre számítani. Sokszor túlzott megfelelési kényszere gyakran ered önbizalom-hiányból, ezért meg kell tanulnia hinni, bízni magában. Sokat segíthet, ha érzelmi életére is legalább annyi hangsúlyt fektet, mint karrierjére.

VÍZÖNTŐ

vizontoEgyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége. Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és vonakodik azt tenni, amit mindenki más tesz. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát csak arra való Önnek, hogy átugorja. Kerüli mindazt, ami konvencionális, épp a másfajta látásmód, az új szemlélet lehet sikerének kulcsa. Na és magas intellektusa - pillanatok alatt képes átlátni egy helyzetet, így legtöbbször megtalálja a tökéletes megoldást egy-egy helyzetre.

HALAK

halakVégtelenül intuitív, kitűnő beleérző képességgel rendelkezik. A külvilágból érkező jeleket nagyon érzékenyen fogja, ösztönei mindig megsúgják, mit kell tennie a siker érdekében. Gazdag fantáziavilága sok nehézségen átsegíti, képes feltárni a rejtelmes összefüggéseket, meglátni a láthatatlant - a gyakorlati élettel viszont komoly nehézségei lehetnek. Bízzon ösztöneiben, használja a fantáziáját, de ha igazán sikeres lenni, a konkrét tettekről se feledkezzen meg!