Boldogsághoroszkóp

boldogsaghoroszkop

boldogsaghoroszkop

Boldogok akkor leszünk, ha minden bennünk rejlő lehetőséget kihasználunk. S ehhez bizony nem árt megtanulnunk bizonyos dolgokat.

 

KOS

kosTele van erővel, energiával és tenni akarással. S persze szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy Ön akarja. Boldog mégis akkor lesz, ha másokat is annak lát. Ha olyan ügyekért harcol, ami másoknak is örömet szerez. Ne folyjon bele a részletekbe, csak az indulásnál legyen ott, Ön abban a legerősebb! Sporttal és vitalitást növelő ételekkel fokozhatja aktivitását, életerejét! Ne feledje, a sport boldogsághormont is termel.

BIKA

bikaSzereti kihasználni az élet adta örömöket. Imád enni-inni, a barátok társaságát, élvezni a szerelmet, rajong a szép- és művészi dolgokért. S persze jó, ha mindehhez elég pénze van. Ám igazán csak akkor lesz boldog, ha a földi örömök mellé mély és tartós érzelmek, kapcsolatok társulnak. Ha szorgalmas és kitartó, ha mások akaratát és igényeit is figyelembe veszi, s ha megpróbál alkalmazkodni az új helyzetekhez.

IKREK

ikrekOkos és intelligens. Mindent tudni akar, ezért folyamatosan tanul, de semmi sem érdekli hosszú távon. Kiválóan teremt kapcsolatokat és jól alkalmazkodik minden körülményhez. A boldogság elérése érdekében tűzzön ki rövidebb célokat, s azokat valósítsa is meg! Legalább akkora hangsúlyt fektessen érzelmi életére, mint intellektusára! Figyeljen megérzéseire, mélyítse el emberi kapcsolatait!

RÁK

rakNagyon ragaszkodik szeretteihez és lételeme, hogy gondoskodhasson valakiről, sokszor saját érdekeit is háttérbe szorítva. Ahhoz hogy boldog legyen, céltudatosnak kell lennie. Meg kell tanulnia bízni magában, egyre önállóbbnak és aktívabbnak lenni és minden körülmények között vállalni a felelősséget tetteiért. De legalább ilyen fontos, hogy megtanulja kezelni hangulat- és érzelmi változásait.

OROSZLÁN

oroszlanBüszke és magabiztos. Tekintélyt, melegséget és biztonságot sugároz. Szereti és tudja élvezni az életet, s fontos, hogy az irányítást mindig a kezében tartsa. Ám igazán boldog csak akkor lesz, ha megtanulja mások érdekeit a sajátja elé helyezni. Ha minél nagyobb önismeretre tesz szert, döntéseit mindig jól átgondolja és igyekszik indulatait kordában tartani. S leginkább, ha kihasználja kreativitását, teremtőképességét.

SZŰZ

szuzSzorgalmas, alapos és megbízható, jól és sokat dolgozik. Fontos éreznie, hogy hasznára van a világnak, így sokszor elfelejtkezik arról, hogy élvezze az életet. A boldogság megtalálásához álljon meg néha és lazítson kicsit! Legyen spontánabb, fordítsa javára a váratlan helyzeteket, válassza el a lényegest a lényegtelentől! Örüljön a jelennek, annak, amije van és tanulja meg élvezni a pillanatot!

MÉRLEG

merlegBéke és harmónia, legyen mindenkinek jó, ez az életfilozófiája. Jó diplomáciai érzékével és kiváló kapcsolatteremtő képességével el is éri. Ettől persze mindenki boldog, Önt leszámítva. Ezen kell változtatnia! Ne csak másokhoz, magához is legyen jó! Érvényesítse saját érdekeit, vigye át akaratát még akkor is, ha harcolnia kell! S ne gondolkodjon annyit, legyen spontán, a döntéseiben is!

SKORPIÓ

skorpioÉrzékeny, jó emberismerő és remek a megfigyelőképessége. Kimeríthetetlen energiával bír és mindenről nagyon végletesen gondolkodik. Ha boldog akar lenni, gyakorolja a türelmet, a harmónia megteremtését és hogy meglássa az élet szépségeit! Tanuljon meg a földön járni, keressen valós célokat és reális lehetőségeket! Adja fel magányát és járjon minél többet társaságba!

NYILAS

nyilasDerűs és optimista, óriási lelkesedéssel, aki imádja az életet, a kalandokat. Hitében rendíthetetlen, legalábbis addig, míg tart a lelkesedése. Boldog akkor lesz, ha megérti, nem az Ön igazsága az egyetlen! Ha fizikai és szellemi utazásai közben az érzelmei mellett az eszére is hallgat! Tanulja meg megosztani másokkal tapasztalatait és minél jobban „eladni” azt, amiben igazán hisz!

BAK

bakLelkiismeretes és megbízható, akinek a siker és céljai a legfontosabbak. Küzd is érte, szorgalmasan, kitartóan és felelősségteljesen. Ha boldog akar lenni, meg kell tanulnia lazítani! Hallgatni ösztöneire és nagyon figyelni mások érzéseire. Meg kell találnia az egyensúlyt a munka és a magánélet között, megteremteni a családi tűzhely melegét csakúgy, mint az anyagi világ által nyújtotta biztonságot.

VÍZÖNTŐ

vizontoSzabad és független, eredeti, a világ megújulását szolgáló ötletekkel. Igazi közösségi ember, aki sokkal inkább másokért küzd, mint magáért. A boldogsághoz vezető út azonban érzelmekkel van kikövezve. Meg kell tanulnia, hogy más az eszme és más a valóság. Hogy a célok mögött emberek vannak, akik lehet, hogy másképp gondolkodnak, mint Ön. Legyen jó és nagyvonalú és használja ki zsenialitását!

HALAK

halakÉrzékeny és szeretetteljes, aki olyannak fogadja el a világot, amilyen. Jószívűsége határtalan, segítőkész és odaadó. S azt hiszi, mindenki ilyen. Ne kergessen illúziókat! Boldog akkor lesz, ha álmodozás helyett a tettek mezejére lép. Ha megtalálja helyét a világban és megvalósítja céljait. Keresse a tökéletest, de közben sose felejtse el élvezni a jelent, s megtenni mindent magáért és másokért!