Bulihoroszkóp

bulihoroszkop

bulihoroszkop

Hogy szükség van kilépni a hétköznapokból, azt senki nem vitathatja el. De hogy kinek mit jelent a buli fogalma, melyik jegy mitől érzi magát „elemében”, ha itt van a kikapcsolódás ideje, persze már más kérdés. Nézzük, ki hogy lazít, kinek milyen szórakozások és szórakozóhelyek jöhetnek számításba!

Nézze meg barátai horoszkópját is, így legalább tudják, mire számíthatnak egy közös buli alkalmával!

 

KOS

kosTele van energiával, ezért csakis olyan helyek jöhetnek számításba, ahol állandó mozgásban lehet. Legjobbak a fesztiválok, de egy táncos-zenés hely is bejöhet. S bár partnere többnyire Önre bízza a választást, vegye figyelembe az ő igényeit is, s persze később se feledkezzen meg róla, hogy nem egyedül ment bulizni! Az alkohol könnyen a fejébe szállhat, legyen mértékletes!

Tipp: Medencés buli, strandröplabda party

BIKA

bikaNem éri be akármilyen hellyel, legyen trendi és színvonalas! S persze kell, hogy „tere legyen”, ezért a zsúfolt szórakozóhelyek szóba se jöhetnek. Ragaszkodik az otthon megszokott színvonalhoz, így az igényesen berendezett, minden kényelemmel ellátott klubok, VIP helyek élveznek előnyt. Szívesen fizet a plusz szolgáltatásokért, de élvezni akarja az életet, bármi áron!

Tipp: Borvacsora, kulináris fesztiválok, művészeti rendezvények

IKREK

ikrekMivel képtelen egy helyben maradni, olyan helyre menjen, ahol elég mozgástere van! Ahol tud táncolni, de el is tud vonulni egy kis beszélgetésre, ha megismerkedik valakivel. Ha teheti, pattanjon be az autóba barátaival! Nappal egy kis kirándulás és városnézés, esténként hosszú beszélgetések, s máris egyaránt ki van elégítve fizikai és szellemi igénye!

Tipp: Az egész élet buli, úgyhogy ahol éppen emberek vannak. Igazi party arc.

RÁK

rakOtthon érzi magát a legjobban, ezért ha társaságra vágyik, inkább meghívja őket magához. El lehet cipelni egy barátjánál tartott házibulira is, a lényeg, hogy barátságos, családias légkör vegye körül! Szóba jöhet egy szabadtéri hely, élő zenével, esetleg kis, hangulatos klub, koncerttel. Fontos, hogy el tudjon vonulni és tudjon beszélgetni a barátaival. Csak alkoholmentes italt igyon!

Tipp: Családi grillparty, térzene

OROSZLÁN

oroszlanImád bulizni, élvezi az életet, s igyekszik minden jóból kivenni a részét. Mindig a legmenőbb helyeket választja, szeret ott lenni a fontos társasági eseményeken, VIP rendezvényen, méghozzá a legelitebb körben. Bárhová megy, pillanatok alatt Ön kerül a középpontba, vérében van a feltűnés. A luxus zenés-táncos szórakozóhelyek jöhetnek szóba elsősorban.

Tipp: A menő helyek, pókerklub, casino.

SZŰZ

szuzNem kifejezetten bulizós alkat. Szívesen válna láthatatlanná egy táncos rendezvényen, hogy még véletlenül se kelljen a táncparkettre mennie. Többnyire elvonul egy sarokba és onnan figyeli az eseményeket, s gyakran épp visszafogott viselkedésével kelt feltűnést. Ha mégis kikapcsolódásra vágyik, menjen koncertre vagy egy szolid, kis klubba a barátaival!

Tipp: Gasztro-fesztiválok, public pub

MÉRLEG

merlegMinden buliban benne van, egy jó kis zenés hely éppúgy bejön Önnek, mint egy zsúfolt szórakozóhely. Ám fontos a színvonal, az igényes zene, finom ételek, különleges italok elengedhetetlenek, na és persze kell a jó társaság is. Akik gyakran Ön helyett mondják meg, hová menjenek, mert dönteni ebben a kérdésben is nehezen tud. Vigyázzon, hajlamos túlköltekezni!

Tipp: Romkocsmák, koncertek

SKORPIÓ

skorpioMindent vagy semmit! Ülhet otthon magányosan vagy őrült módon belevetheti magát az éjszakába. Minél hangosabb a zene, sejtelmesebb a félhomály, annál jobban érzi magát valahol. Szereti az alternatív, de a „titkos”, eldugott helyeket is, ahol kedvére hálózhatja be zsákmányát. Ne az itallal akarja oldani feszültségét, használja inkább mágikus vonzerejét.

Tipp: Pincepub jazzkoncertekkel

NYILAS

nyilasImádja a bulikat, a sok embert, a nyüzsgést, jókedvet. Ha más nem, Ön biztos feldobja a hangulatot, ezért bárhol szívesen látják, örömmel fogadják. Szereti a klubokat, a táncos-zenés helyeket, de legjobban ott érzi jól magát, ahol találkozhat más kultúrákkal, egzotikus emberekkel. A nemzetközi fesztiválok kifejezetten Önnek valók, pillanatokon belül rengeteg barátot talál.

Tipp: Soho party, erotikus elemeket felvonultató rendezvények, travi show.

BAK

bakNehezen oldódik, nem egy bulizós alkat, sokkal jobban szereti együtt tölteni az időt megszokott társaságával. Főleg a baráti összejövetelek, házibulik jönnek be Önnek. Ha mégis elmegy szórakozni, visszafogott helyet keres, ahol nincs nagy nyüzsgés. A kisebb klubok jöhetnek számításba, ahol van élő zene, de ha úgy van kedve, el tud vonulni egy kis beszélgetésre is.

Tipp: Jazz estek, világzenei rendezvények

VÍZÖNTŐ

vizontoÖn mellett nem lehet unatkozni, eredeti stílusával, humorával pillanatok alatt gondoskodik a jó hangulatról. Bár mindenhol jól érzi magát, azért nem árt, ha a szórakozóhelyen van némi extravagancia, s persze alternatív zene. Kedveli az álarcosbálokat, az utcafesztiválokat is, lényeg, hogy minél nagyobb legyen a tömeg és persze minél több a barát. a drogtól és az alkoholtól óvakodjon!

Tipp: Utcabálok, alternatív klubok

HALAK

halakLeginkább a vízparti bulik jönnek be Önnek. Télen az uszodai partikon, nyáron a szabadtéri fesztiválokon érzi magát a legjobban, de szóba jöhetnek az alternatív koncertek és. Igazi társasági ember, imádja a zenét, szeret táncolni, pillanatok alatt átveszi a lüktetést, s eggyé válik a tömeggel. Az alkohollal viszont vigyázzon, próbáljon meg mértékletes maradni!

Tipp: alternatív klubok, hab party, vízparti nagy rendezvények.

Fesztiválajánló

  • Művészeti Fesztivál: Bika, Ikrek, Mérleg, Skorpió, Vízöntő, Halak
  • Kézműves Fesztivál: Kos, Rák, Szűz, Bak
  • Autófesztivál: Kos, Ikrek
  • Sajtfesztivál: Oroszlán, Szűz, Nyilas
  • Csokifesztivál: Bika, Rák, Mérleg
  • Sörfesztivál: Ikrek, Vízöntő
  • Borfesztivál: Oroszlán, Nyilas, Bak, Halak
  • Pálinkafesztivál: Kos, Skorpió