Anyós-meny horoszkóp

anyosmenyhoroszkop

anyosmenyhoroszkop

Nem árt, ha ismerjük anyósunk horoszkópját, így legalább nem vesszük magunkra minden zsémbeskedését. Vagyis megértjük, miért olyan, amilyen. S még egy! Sose feledjük, párunkat épp neki köszönhetjük! Ha másért nem, ezért minden tiszteletet és köszönetet megérdemel.

Kedves Anyósok! Ha jól nevelték fiukat, örömmel fog visszatérni a családi házba, s menyük sokkal inkább lehet szövetségesük, mint ellenségük ebben.

 

KOS

kosAnyós

Tűzről pattant, temperamentumos asszonyság, aki anyatigrisként harcol imádott gyermekéért. Mindent jobban tud, mint a család többi tagja, s nemigen fogja vissza magát, ha keresztül akarja vinni elképzelését.

Tipp a menynek: Legyen Ön az okosabb, szép szóval megszelídítheti!

Meny

Minden bizonnyal Ő a főnök a családban, de határozatlan férje mellé épp ilyen karakán feleség illik. Aki, ha kell, egy pillanat alatt tud dönteni a család ügyeiről, bevállalva akár a konfliktusokat is.

Tipp az anyósnak: Erősítse menye női szerepeit, vita helyett „csak” mondja el véleményét!

BIKA

bikaAnyós

Csakúgy, mint családja többi tagját, gyermekét is birtokolni akarja, s mindent elkövet, hogy szoknyája mellett tartsa. Nagyon házias, remekül süt-főz, imád gondoskodni szeretteiről. Na és persze makacsul ragaszkodik véleményéhez.

Tipp a menynek: Vita helyett lesse el tőle, mit építhetnek be a családi hagyományokba!

Meny

Ha már megkaparintotta, nehezen enged mást férje közelébe. Viszont mindent megtesz, hogy párja jól érezze magát otthon, ezért igazán hálás lehet érte a férj és az anyós is. Hisz melyik anyának ne az lenne a fontos, hogy gyermeke boldog legyen?!

Tipp az anyósnak: Tanítsa meg néhány olyan fogásra, amit fia szeret!

IKREK

ikrekAnyós

Jó esetben remek társaság, okos és értelmes, akivel mindenről el lehet beszélgetni. Pillanatok alatt megoldja a gondokat, és épp csak annyira szól bele gyermeke életébe, amennyire feltétlenül muszáj. Rosszabb esetben mindent jobban tud másoknál.

Tipp a menynek: Csakis a beszélgetés a megoldás, szót fog érteni vele!

Meny

Okos, kíváncsi, bájos, aki szereti a gondtalan és változatos életet. Könnyen köt kapcsolatokat, imád beszélgetni, utazgatni és sosincs híján jó ötleteknek, hogy töltse el a család a szabadidejét. A házimunkára se ideje, se kedve nincs.

Tipp az anyósnak: Szemrehányás helyett lazítson, lessen el egy-két trükköt menyétől!

RÁK

rakAnyós

A tökéletes anya. Imádja a fiát, gondoskodó, szeretetteljes, melegszívű. Számára az a legfontosabb, hogy gyermekét boldognak lássa, ezért jó esetben menyét ugyanúgy pátyolgatja, mint fiacskáját.

Tipp a menynek: Szeresse, Őt és a fiát is! Ez épp elég neki!

Meny

Romantikus, gyengéd, alkalmazkodó, aki igyekszik családjának igazi otthont teremteni. Igaz, érzékeny is, hangulata gyakran változik, könnyű megbántani. Nagyon tud szeretni, de nála is ezzel lehet elérni a legtöbbet.

Tipp az anyósnak: Fogadja őt el olyannak, amilyen! Meghálálja majd, ha szereti.

OROSZLÁN

oroszlanAnyós

Büszke, nagyvilági nő, aki megszokta, hogy ő irányítja a családot, s ezt a szerepet akkor sem engedi át másnak, ha gyermeke már párt talált magának. Ha úgy érzi, fiának nincs elég jó dolga, igazi anyaoroszlánná válik.

Tipp a menynek: Ha látja, hogy fiát szeretik, előbb-utóbb megbékél!

Meny

Tele van élettel, imád a középpontban lenni, és szívélyes, optimizmust sugárzó egyéniségével többnyire sikerül is neki. Így aztán kevesebb figyelem jut férjére, amit lehet, hogy a kedves mama zokon vesz.

Tipp az anyósnak: Próbálja megismerni menyét, nézze meg, mi van a külcsín mögött!

SZŰZ

szuzAnyós

Rend a lelke mindennek! Ez alapszabály nála, amit érdemes betartani, ha nem akarjuk, hogy zsémbeskedjen. Kiszámíthatóság, anyagi biztonság, na és erős kritikus szellem jellemzi, nem rosszindulatból, csak egyszerűen ilyen a természete.

Tipp a menynek: Érdemes tőle tanácsot, néhány háztartási trükköt kérni!

Meny

Megbízható, gyakorlatias gondolkodású, remek szervező, aki könnyedén elboldogul a hétköznapokkal. Alkalmazkodóképességével, visszafogott stílusával kifejezetten jó meny lehet, legalábbis, ha érdeke úgy kívánja.

Tipp az anyósnak: Kérje segítségét, ha el kell intézni valamilyen ügyet!

MÉRLEG

merlegAnyós

Intelligens és kedves, remek társasági ember. Mindennél fontosabb neki a családi béke, emiatt még saját érdekeit is hajlandó figyelmen kívül hagyni. Nyílt háborúra nem kell számítani tőle, már csak azért sem, mert legalább eggyel több ismeretséget mondhat magáénak.

Tipp a menynek: Ha úgy érzi, szeretik, kenyérre lehet kenni, érdemes kipróbálni!

Meny

Bájos, barátságos, elbűvölő, aki kitűnően ért hozzá, hogy érje el kedvességével, amit akar. Egy anya számára nem mindig szívderítő, ha látja, hogy tekeri menye ujja köré a fiát. De sose feledje, fia választásába nem szabad beleszólnia!

Tipp az anyósnak: Vegye észre, hogy csak szeretetre és figyelemre vágyik, s adja meg neki!

SKORPIÓ

skorpioAnyós

A skorpió anya nagyon erősen kötődik gyermekéhez, ezért gyakran alakul ki köztük erős függőségi viszony. Őszinte és nyers, ezért biztos lehet benne, hogy nem rejti véka alá véleményét, szükség esetén azonban segítségére is számíthat.

Tipp a menynek: Ösztönösen tudja, mi jó a fiának, ezért nyugodtan hallgathat rá!

Meny

Titokzatos, szenvedélyes nő, aki igyekszik teljesen a befolyása alatt tartani férjét. Ha anyósában az ellenséget látja, kíméletlenül megpróbálja távol tartani tőle a fiát. Ugyanakkor nagyon mély érzései vannak, amelyekre mindig lehet számítani.

Tipp az anyósnak: Beszélgessenek sokat, így választ kaphat a „miértekre” is!

NYILAS

nyilasAnyós

Lelkes és támogató anya, aki rendíthetetlen optimizmussal hisz a családi békében. A boldogsághoz vezető utat azonban többnyire ő akarja megmutatni, s nehezen viseli, ha valaki ellent akar neki mondani. Igazságérzetében azért meg lehet bízni.

Tipp a menynek: Ha gyermekét boldognak látja, az elég anyósának!

Meny

Nyitott és független nő, optimista életszemlélettel. Szeret utazni, élvezi a szabadságot, és nem szereti, ha beleszólnak az életébe. Meglehetősen nehezen viseli a kritikát. Az anyósáét is.

Tipp az anyósnak: A legjobb, ha hagyja a saját útját járni, szükség esetén hasson igazságérzetére!

BAK

bakAnyós

Konzervatív és gyakorlatias, de megbízható, felelősségteljes anya. Számára első a kötelesség, s ezt várja el családjától is. Nehezen nyílik meg, kell egy kis idő, míg közel enged magához másokat, erre menyének is számítani kell.

Tipp a menynek: Éreztesse vele, hogy szereti és fontos a véleménye!

Meny

Visszafogott, zárkózott egyéniség, aki nagyon nehezen fejezi ki érzelmeit. Családja ismeri a másik arcát is, azt a kedves és kötelességtudó feleséget és anyát, aki bármire kész szeretteiért. Többek közt anyósáért is.

Tipp az anyósnak: Éreztesse, hogy befogadták a családba, had oldódjon fel hamarabb!

VÍZÖNTŐ

vizontoAnyós

Tökéletes anyós, aki soha nem szól bele a fiatalok életébe. Igaz, rá sem nagyon lehet számítani, ragaszkodik függetlenségéhez, saját programjaihoz. Nagy társasági életet él, amibe néha azért családja is belefér. Menye nyugodtan pályázhat a barátnői státuszra.

Tipp a menynek: Lepje meg néha anyósát egy-két extra cuccal vagy programmal!

Meny.

Őszinte és barátságos, akinek mindig új impulzusokra van szüksége. Nagy a szabadságvágya, semmit nem bír elviselni, ami kötelező. Nem klasszikus feleség és anyatípus, viszont mindenki gondját megérti, főleg, ha nem keresztezi az ő életét.

Tipp az anyósnak: A legtöbb, amit tehet, hogy elfogadja őt olyannak, amilyen!

HALAK

halakAnyós

Nagyon erős beleérző képessége van, ezért pontosan tudja, fia mire vágyik, és mire van szüksége. Ha nem tudja megadni, könnyen mártírrá válik, s bűntudatot éleszt mindenkiben, aki szerinte oka a helyzetnek. S ez alól a menye sem kivétel.

Tipp a menynek: Anyósa jó ember, csak meg kell hozzá találnia az utat!

Meny

Érzékeny és sérülékeny, végtelenül együtt érző és odaadó. Szeretettel bármit el lehet érni nála, de nagyon könnyű megbántani is. Mivel könnyű befolyásolni, könnyen anyósa irányítása alá kerülhet, ám ez nem feltétlenül szerencsés.

Tipp az anyósnak: Éreztesse, hogy számíthat a szeretetükre!